Leer gratis Nederlands - Euromani

Breaking

اهم المواضيع

BANNER 728X90

السبت، 14 سبتمبر 2019

Leer gratis Nederlands



Leer Nederlands met 5 minuten dagelijkse oefening. Mondly is de snelste oplossing die je Nederlandse woorden en basis Nederlandse zinnen voor conversatie leert, net als een taalgids. Als je meer wilt leren, zijn er ook Nederlandse grammaticalessen beschikbaar. Het is geweldig voor kinderen!

Met Mondly kun je gratis Nederlandse zinnen en zinnen leren met dagelijkse Nederlandse taallessen online. Deze app is een effectieve manier voor beginners om werkwoorden, uitspraak en hoe te spreken te leren alsof je een native bent met de dagelijkse praktijk.

De geheime manier om de taal te leren
Denk aan Nederlandse lessen op school? Ik begon met honderden basiswoorden en -zinnen, doorlopende ton Nederlandse grammaticalessen en aan het einde van het semester kon je na alle taallessen nauwelijks een zin vertalen of "hallo!" Zeggen. Naar een alien. Dit is de traditionele manier om een ​​taal te leren.
Mondly heeft een ander curriculum, en dit is in tegenstelling tot traditionele taallessen.

Zo kan de toekomst van taalcursussen zijn
De app begint met het leren van het basisgesprek tussen twee mensen. Begin snel sleutelwoorden te onthouden, gebruik ze om zinnen en zinnen te bouwen, en aan het einde van het model van 45 minuten kun je dat gesprek met je stem herhalen. Het is een effectieve manier om Nederlandse zinnen te leren. Natuurlijke spraakherkenning en algoritmen voor het herhalen van afstanden maken de app effectief voor het leren van talen Klik hier

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق